System addons

System addons - Additional modules

1. my Offer

my Offer модула позволява да свържете кошницата с информация за клиентите без да използвате магазинната система. Ако е необходимо възможно е да се променят продажните цени като се добавят някои потребителски отстъпки и се въведе информация за потребителите, като доставка и / или адрес. Тази опция ви позволява да имате индивидуална оферта за крайния клиент. Възможно е да се отпечата като отделен PDF файл, който се предлага с данните (лого, хедър, Footer) на вашия клиент.

Функционалности
- Въвеждане на информация за крайния клиент
- Въвеждане на адрес на клиента
- Промяна / изчисляване на продажните цени
- Изчислява доставка и монтаж
- Оферта за клиент (PDF)

 

2. my NET

my NET позволява да имате по-сложни потребителски структури. По този начин е възможно да включва външни фирми в системата, които администрират собствените си потребители, цени на изчисление и управляват съдържанието на магазина в определени граници. Очевидно всички потребители работят с едни и същи данни и основни принципи за изчисляване на цените, което е на базата на вашите основи. Единичните организации са разделени и нямат никакви връзка по между си.
Функционалности
- Създаване на групи клиенти
- Дефиниране на групата администратори -> възможност за създаване на собствени потребители
- Обособени зони за различните групи потребители

 

3. NET 360

Модулът NET 360 предлага възможност за визуализиране на конфигурирани статии в реална среда чрезimos viewer app и технология разширената реалност. За да използвате тази функционалност е задължително да използвате конфигуратора на мобилно устройство (IOS или Android) и да имате imos Viewer (безплатно в App магазина).

 

4. NET Language

Ако продукта се продаде в друга държава той може да се преведе изцяло на конкретния език.

 

5. NET Currency

Има възможност за смяна на валутата в магазина.

 

6. NET Render

NET Render е т.нар POV-Ray, инсталиран на компютъра на потребителите, модулът позволява да изнасяте данните от стаята като POV файл, който може да бъде рендиран. Резултатът би бил значително по-добре. Този модул е наличен само в комбинация с plan3d.

 

7. NET Catalog

Системата се предоставя с налични два каталога, но може да бъдат закупени допълнителни. Няма ограничение в броя каталози.

 

8. NET Multi Database

Ако имате нужда да прикачвате повече от една imos база данни в NET магазина ще ви е необходим модул NET Multi Database. Тя дава възможност различните бази данни да се предназначат към различни каталози. Това решение позволява да имате основни данни от различни производител в една система.

 

9. NET Statistics

Модулът позволява да получаватe различни статистически данни от imos NET базата данни. Възможностите са че има подробна информация за кошници, поръчки, артикули и потребители. Конфигурира се в обхвата на наличните параметри. Информацията се визуализира директно в прозореца на браузъра или можете да го изтеглите като CSV файл.

 

10. NET Purchase Articles Preview

Модулът дава възможност да имате 3D визуализация на конфигурирания артикул директно в прозореца на конфигурация. Опциите в конфигурирането се визуализират веднага. В сравнение с Imos 360 е възможно да визуализират не imos изделия / покупка на артикули, които трябва да бъдат на разположение като DWG или 3ds файлове.

Office

Sales

Support

Rendering

Log in